Today's Posts Mark Forums Read Calendar
Go Back   NJFBOA - Home of New Jersey's Camaros and Firebirds > Tech Forums > In Car Entertainment

Notices


Reply
 
Thread Tools
Old 10-14-2010, 02:06 PM   #1
LTb1ow
Mongo the Meet Coordinator
 
LTb1ow's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 16,450
iTrader: (8)
Radio not working

Out of the blue, the face plate of my radio decided to stop responding to any button.

It lights up and all that jazz, but the only button that works is the CD eject.. and then when you put in a CD it will play it but again.. you can't change volume/track/function.

So I am thinking the radio just curled up and died internally cause the CD does play but the buttons do not... its bout a 5-6 year old radio.

Thoughts?
__________________
Quote:
Originally Posted by KirkEvil View Post
repo bigals turd gen and part it out to a loving home
LTb1ow is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 02:15 PM   #2
sweetbmxrider
Meet Coordinator
 
sweetbmxrider's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: brick/pt. pleasant beach
Posts: 19,060
iTrader: (12)
smash

try pulling it and disconnecting the power or pulling the car radio fuse. let it sit. try again.
__________________
sweetbmxrider is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 02:18 PM   #3
LTb1ow
Mongo the Meet Coordinator
 
LTb1ow's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 16,450
iTrader: (8)
Quote:
Originally Posted by sweetbmxrider View Post
smash

try pulling it and disconnecting the power or pulling the car radio fuse. let it sit. try again.
Already smashed it.


Where is this car radio fuse you speak of?
__________________
Quote:
Originally Posted by KirkEvil View Post
repo bigals turd gen and part it out to a loving home
LTb1ow is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 02:22 PM   #4
sweetbmxrider
Meet Coordinator
 
sweetbmxrider's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: brick/pt. pleasant beach
Posts: 19,060
iTrader: (12)
instrument panel fuse block. top left, fuse 17. its 15 amp - blue
__________________
sweetbmxrider is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 02:26 PM   #5
LTb1ow
Mongo the Meet Coordinator
 
LTb1ow's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 16,450
iTrader: (8)
Ya, I found that "fuse" warriorz but it doesn't change the radio yoo

So I don't think its security code related shenanigans, guess I gotta see if I can get a new face plate.
__________________
Quote:
Originally Posted by KirkEvil View Post
repo bigals turd gen and part it out to a loving home
LTb1ow is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 02:51 PM   #6
Green_Phoenix_LT1
 
Green_Phoenix_LT1's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sicklerville, NJ (South Jersey)
Posts: 450
iTrader: (8)
check the connector pins for the faceplate to unit interface, look for a bent pin or fried connector. If none of those, pick up some electrical parts cleaner, spray, dry and put in. I had an Alpine unit that did the same thing and after cleaning it worked just fine.
__________________
1994 Z28 M6
Cat Back
Green_Phoenix_LT1 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 03:23 PM   #7
LTb1ow
Mongo the Meet Coordinator
 
LTb1ow's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 16,450
iTrader: (8)
Yea, cleaned the terminals, no luck..

So, deleted that ****.

stocker for now, any one have any sweet cassettes I can have?
__________________
Quote:
Originally Posted by KirkEvil View Post
repo bigals turd gen and part it out to a loving home

Last edited by LTb1ow; 10-14-2010 at 03:23 PM.
LTb1ow is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 08:02 PM   #8
madness410
 
madness410's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Somerset, NJ
Posts: 4,215
iTrader: (5)
its an aftermarket?
__________________
Jon
1999 Trans am WS6 M6
2002 Camaro 3.8 A4
2002 Camaro z28 A4
2017 Dodge Ram 1500
madness410 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 08:18 PM   #9
LTb1ow
Mongo the Meet Coordinator
 
LTb1ow's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 16,450
iTrader: (8)
Yup, Aiwa brand.
__________________
Quote:
Originally Posted by KirkEvil View Post
repo bigals turd gen and part it out to a loving home
LTb1ow is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2010, 09:42 PM   #10
madness410
 
madness410's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Somerset, NJ
Posts: 4,215
iTrader: (5)
did u take it out yet? is there a fuse on the back of it?
__________________
Jon
1999 Trans am WS6 M6
2002 Camaro 3.8 A4
2002 Camaro z28 A4
2017 Dodge Ram 1500
madness410 is offline   Reply With Quote
Reply

  NJFBOA - Home of New Jersey's Camaros and Firebirds > Tech Forums > In Car Entertainment

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Sponsor List
















All times are GMT -5. The time now is 05:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 3
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.